ΝΕΟ Apple Watch Series 7 Aluminium 45mm (Midnight)

Περιγραφή

Νέα μεγαλύτερη οθόνη

Η μεγαλύτερη, πιο προηγμένη Always-On Retina οθόνη κάνει τα πάντα να φαίνονται μεγαλύτερα και καλύτερα στο Apple Watch Series 7. Η πρόκληση ήταν να δημιουργηθεί μια μεγαλύτερη οθόνη ενώ παράλληλα επεκτείνoνται ελάχιστα οι διαστάσεις του ίδιου του ρολογιού. Για να γίνει αυτό, η οθόνη ανασχεδιάστηκε πλήρως, μειώνοντας τα όρια κατά 40%, γεγονός που επιτρέπει σχεδόν 20% μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης από τη Σειρά 6.

Always-On Retina display

Always-On Retina display. Δεν χρειάζεται να σηκώσετε τον καρπό σας ή να αγγίξετε την οθόνη για να δείτε την ώρα ή άλλες πληροφορίες και επιπλοκές στο πρόσωπο του ρολογιού σας, επειδή η οθόνη είναι πάντα αναμμένη. Τώρα είναι 70% πιο φωτεινό σε εσωτερικούς χώρους όταν ο καρπός σας είναι κάτω.

Νέο πληκτρολόγιο

Με νέο πληκτρολόγιο QWERTY σας επιτρέπει να πατάτε ή να ολισθαίνετε από γράμμα σε γράμμα με το QuickPath. Χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση για να προβλέψει τη λέξη που πληκτρολογείτε. Επιπλέον το μεγαλύτερο μέγεθος της οθόνης καθιστά εύκολη την χρήση της από διαφορετικού τύπους δαχτύλου.

Εξαιρετικά ανθεκτικό

Είναι το πρώτο APPLE Watch που διαθέτει πιστοποίηση IP6X για αντοχή στη σκόνη και διατηρεί βαθμολογία αντοχής WR50 στο νερό.

Καρδιογράφημα στον καρπό

Με την εφαρμογή ηλεκτροκαρδιογραφήματος ECG, το Apple Watch μπορεί να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες στο χρήστη και στον γιατρό σου. Απλά ακούμπησε την ψηφιακή στεφάνη για να έχεις ένα καρδιογράφημα σε 30 δευτερόλεπτα. Η εφαρμογή μπορεί να διακρίνει αν δείχνετε σημάδια κολπικής μαρμαρυγής ή αρρυθμίας και να σας ειδοποιήσει για να επισκεφτείτε κάποιο γιατρό.

Φόρτιση σε χρόνο μηδέν

Ολόκληρο το σύστημα φόρτισης για το Apple Watch Series 7 έχει αναβαθμιστεί ώστε να φορτίζει γρηγορότερα από ποτέ. Με μια αναβαθμισμένη αρχιτεκτονική φόρτισης και καλώδιο γρήγορης φόρτισης USB-C, χρειάζονται περίπου 45 λεπτά για να μεταβεί από το 0 στο 80% της φόρτισης.

Φυσική κατάσταση

Το Apple Watch καταγράφει κάθε είδος άσκησης που σας αρέσει. Επιλέξτε τρέξιμο, κολύμβηση, γιόγκα, ποδηλασία ή σχεδόν οποιαδήποτε άσκηση προτιμάτε και ξεκινήστε να καταγράφετε κάθε σας κίνηση. Παρακολουθήστε όλους τους τρόπους με τους οποίους κινείστε. Προωθήστε τους στόχους σας με το Apple Fitness+. Το Apple Watch Series 7 του δίνει τα πάντα. Και χάρη στη μεγαλύτερη οθόνη, θα δείτε όλη την πρόοδο και τις μετρήσεις σας πιο γρήγορα και καθαρά, μέσα και έξω από το νερό.

Κατασκευαστής

Apple

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Apple Watch Series 7 Aluminium 45mm (Midnight)

  • Εμφανίσεις: 274
  • Κατασκευαστής: Apple
  • Κωδικός Προϊόντος: Apple Watch Series 7 Aluminium 45mm (Midnight)
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο, παράδοση σε 1-3 εργάσιμες ημέρες
  • 430,85€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 368,25€

Ετικέτες: Apple Watch Series 7 Aluminium 45mm (Midnight)