ΝΕΟ Xiaomi Mi Robot Vacuum EU White

Η Xiaomi Mi Robot είναι εξοπλισμένη με λειτουργία αυτόματης χαρτογράφησης εσωτερικού χώρου και 12 αισθητήρες για αποτελεσματικό καθαρισμό, ενώ επίσης μπορεί να ελεγχθεί απομακρυσμένα μεσω App. Με κάλυψη έως 100m, αυτονομία 2.5 ωρών, και δυνατότητα αυτόματης επιστροφής στην βάση φόρτισης, είναι ιδανική για να συντηρεί τον χώρο καθαρό,αυτοματοποιημένα.


Χρησιμοποιεί συνολικά 12 αισθητήρες συμπεριλαμβανομένου του αισθητήρα ραντάρ υπερήχων,αισθητήρα κλίσης, γυροσκόπιο και επιταχυνσιόμετρο για να χαρτογραφήσει τους εσωτερικούς χώρου του σπιτιού σας.


Καινοτόμος αλγόριθμος SLAM

Ο αλγόριθμος SLAM επίσης γνωστός και ώς "Simultaneous Localization And Mapping" χρησιμοποιείται στις ΗΠΑ από τα rovers της NASA, τα αυτοκινούμενα οχήματα της Google και άλλα projects υψηλής τεχνολογίας.Βάσει των δεδομένων ακριβείας που συγκεντρώνει το σύστημα των αισθητήρων , η σκούπα σχεδιάζει έναν χάρτη του δωματίου σε πραγματικό χρόνο, χαρτογραφώντας όλες τις άγνωστες περιοχές του χώρου,υπολογίζοντας ταυτόχρονα τη βέλτιστη διαδρομή καθαρισμού.


Ολοκληρώνει αποτελεσματικά τις εργασίες καθαρισμού

Mi Robot Vacuum θα καθαρίσει τον χώρο βάσει του χάρτη που έχει σχεδιάσει ο αλγόριθμος SLAM,σχεδιάζοντας τη διαδρομή καθαρισμού.Προκειμένου να διασφαλίσει την αποτελεσματικότητα καθαρισμού,θα ξεκινήσει να καθαρίζει με την Edge Cleaning Mode και την Zigzag cleaning mode.Ακολουθώντας την προσχεδιασμένη πορεία,θα αποφύγει αυτόματα τα εμπόδια επιτυγχάνοντας τους στόχους καθαρισμού που έχετε θέσει.


Αυτόματη φόρτιση

Η Mi Robot Vacuum θα επιστρέψει στη βάση φόρτισης και θα επαναφορτιστεί αυτόματα μετά το τέλος του καθαρισμού.Όταν η ισχύς είναι μικρότερη από 20% ,θα επαναφορτιστεί στο 80% και θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε.Χάρη στη νέα βάση υπέρυθρης φόρτισης που έχει 180 μοίρες και 4 μέτρα μέγιστη εμβέλεια υπέρυθρης κάλυψης , η συσκευή μπορεί να φορτιστεί ακόμα πιο αποτελεσματικά.


Έξυπνο και κομψό

Με κομψή εμφάνιση σε λευκό χρώμα, το ρομπότ αποτελείται από 7 διαφορετικά τμήματα.Το κάλυμμα κατεργασίας IMR,το υψηλό αντοχής υλικό ABS και η ειδικής επεξεργασίας βάση και πλευρά ,διασφαλίζουν την άψογη λειτουργία της συσκευής.


10 Χιλιοστά απόσταση από τοίχους για αποτελεσματικό καθαρισμό γωνιών

Χάρη στον αισθητήρα τοίχου , το ρομπότ διατηρεί απόσταση 10 χιλιοστά από τους τοίχους , ώστε η πλευρική βούρτσα να καθαρίσει αποτελεσματικά τις γωνίες.

Τεχνικά χαρακτηστικά
Ισχύς 14,4 V - 55W / Απορρόφηση: 1800 Pa
Μπαταρία / Αναμονή 5200mAh / Διάρκεια Φόρτισης:240 λεπτά Διάρκεια Μπαταρίας (Αυτονομία):150 Λεπτά
Διαστάσεις 9,6 cm x 34,5 cm x 34,5 cm
Βάρος 3.8 kg
Εγγύηση 1 Χρόνος

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Xiaomi Mi Robot Vacuum EU White

  • Εμφανίσεις: 189
  • Κωδικός Προϊόντος: Xiaomi Mi Robot Vacuum EU
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο, παράδοση σε 1-3 εργάσιμες ημέρες
  • 266,50€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 214,92€

Ετικέτες: Xiaomi Mi Robot Vacuum EU